Har kommit ut ur garderoben

Nu fick de komma ut ur sin papperskasse där de lagat i en mörk garderob några månader utan att få något vatten.

Jag har klippt ner de mycket nu när jag planterade om dom. Pelargoner kan lätt bli så där rangliga och spretiga om man inte klipper ner dom ordentligt på våren och sedan toppar rätt ofta när de börjar växa. Många växter är så att där man klipper så kommer de att grena sig och därmed får de ett ”buskigare” växtsätt.

Nu är det bara att vänta på blommor! 🙂

pelargon

Annonser

4 reaktioner på ”Har kommit ut ur garderoben

  1. Våra står i svala, ljusa glasrummet och blommar. Väntar med att kruka om dem och klippa ner tills det blir lite varmare. Hoppas alltid att några ska gå åt – det blir ju lätt lite för många. Har svårt att ta livet av det som lever – men kanske inte så trevligt att låta de små dö av kyla, törst och svält heller.

  2. Förresten: kommer ihåg att du sådde den långa råda från Florens tidigt förra året. Har du sått än? Närmare månadsskiftet är det väl dags? Det var en god och snäll lök! Ja det har ju inte så mycket med pelargoner att göra – men fröerna kanske också ligger i garderoben?

    1. jag har redan sått den och jag kan se att de snart kommer titta upp de med. Det blev ännu tidigare i år. Jag chansar att våren blir varm. Förra året var våren bra och sen lev juni katastrofalt kall, men lök är ju tåligt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s