Måltid (bild 108 av 365)

Sill och potatis var inget jag tyckte så mycket om som barn, men idag kan jag riktigt längta efter wasabisill.

Man trycker ner en halv tub wasabi i en glasburk och blandar ner 1 burk inläggningssill (eller köper riktigt goda och tjocka filéer direkt ur tunnan på någon affär som har det). Därefter häller man på inläggningslagen, som man alltid använder då man lägger in sill, och låter det stå 2 dagar. Det är hur gott som helst!

Sill är dessutom en av de bättre fiskarna att äta om man vill äta lite miljösmart och nyttigt. Läs mera om detta här.

Mina foton i utmaningen 365 foton har jag sammanställt här. Alla andras foton i  utmaningen hittar du här

Om du vill veta vad andra gillar till påsk så titta in på Helenes måndagstema!

wasabisill

Advertisements

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s